آشپزی

اسنک تخم مرغ و ماهی

اسنک تخم مرغ و ماهی یک میان وعده سالم و سبک است که در این مقاله طرز تهیه آن را آموزش می دهیم

 

مواد لازم برای سه عدد ساندویچ :

2عدد تخم مرغ
2قاشق سوپ خوری شیر
پنیر پیتزا ی رنده شده به میزان لازم
فلفل ونمک مقداری
کمی روغن
6عدد نان تست
2قاشق سوپ خوری کره
4تکه ماهی(قزل آلا یا سالمون)
3عدد پنیر ورقه ای

طرز تهیه اسنک تخم مرغ و ماهی :
1- ابتدا نان ها را با قالب گرد بزرگ برش بزنید. وقتی همه نان ها را برش زدید آنها را در فر از پیش گرم شده با حرارت 175درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی ترد و برشته شود .
2- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکند وبا چنگال بزنید . شیر وکمی پنیر پیتزا ی رنده شده هم به تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .
3- تخم مرغ و شیر را با نمک و فلفل مزه دار کنید . حالا در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید . پس از داغ شدن روغن , مخلوط را داخل تابه ریخته و به شکل خاگینه درست کنید .
4- بعد پخت تخم مرغ آن را بیرون آورده و تکه های ماهی رادر تابه کمی سرخ کند تا بپزد . نان ها برشته شده را روی سطحی گذاشته و کمی کره روی آنها بمالید .
5- پنیر ورقه ای را روی هر یک نان ها گذاشته و کناره های آن را که بیرون می آید ببرید تا به شکل دایره ای در آید .حالا روی آن تکه ای از تخم مرغ خاگینه شده گذاشته و دوباره تکه ای پنیر ورقه ای بگذارید .

بیشتر بخونید
ساندویچ رست بیف با پنیر چدار

6- حالا ماهی را روی بقیه مواد گذاشته ویک برش نان دیگر روی آن بگذارید . روی تست را می توانید با زیتون و گوجه گیلاسی تزئین کنید.

  • تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
  • منبع : کلیشه
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا