آشپزی

طرز تهیه خورش بامیه با ماهی

فهرست مطالب

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه با ماهی برای 6 نفر :

  • 2 عدد ماهی قزل آلای متوسط
  • 6 پیمانه سبزی سبزی تازه خورد شده( گشنیز, شمبلیله و سیر)
  • 1 بسته تمبل هندی
  • 200 گرم بامیه
  • 5 قسمت پیازخورد شده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • مقداری روغن
  • 1 قسمت سرکه
  • آرد به میزان لازم

طرز تهیه خورش بامیه با ماهی :

تمبرهندی را در مقداری آب ریخته وبا انگشت آن ها رادرآب حل کنید, بعد کنار بگذارید تا تمبر هندی در آب خوب حل شود. بامیه را تمیز کرده وخوب بشویید. ماهی ها را شسته وبه شکل برش ها ی 3سانتی متری یا به شکل دلخواه ببرید.برای طعم دار کردن ماهی ها سرکه ,نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. در قابلمه ای مقداری روغن ریخته و سبزی ها را در روغن سرخ کنید. حالا بامیه را اضافه کرده و همراه با سبزی ها تفت دهید. آب تمبر هندی را با ریختن مخلوط در آبکش جدا کنید.آب صاف شده را به قابلمه خورش اضافه کرده و هم بزنید,کمی فلفل اضافه کرده و در قابلمه را ببندید تا خورش جا بیفتد. تا خورش آماده می شود ماهی های طعم دار شده را از یخچال بیرون آورده,به اندازه دلخواه برش زده و به آرد آغشته کرده و در روغن سرخ کنید.وقتی دو طرف ماهی ها سرخ شدند آنها را از روغن بیرون آورده و به همراه پیاز سرخ شده به قابلمه خورشی که خوب پخته و جا افتاده است اضافه کنید تا ماهی ها هم طعم دار شوند. برنج را آماده کنید و همراه با این خورش سرو کنید.

بیشتر بخونید
اسنک تخم مرغ و ماهی
خورش بامیه با ماهی
خورش بامیه با ماهی

فوت وفن درست کردن خورش بامیه با ماهی :

موقع تمیز کردن بامیه دم آن را ازته نگیرید چون در این صورت موقع پخش بامیه خورش لیزمی شود, اگر می خواهید این خورش ارزان شوداقزل آلا استفاده کنید, در غیر این صورت می توانید از ماهی های دیگر هم استفاده کنید. در مقداری سبزی هابه این مورد دقت کنید که مقداری گشنیزباید دو تا سه برابر شنبلیله ومقدار سیرهم به ذائقه شما بستگی دارد.

 

رای post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا