محل تبلیغ شما
آشپزی

طرز تهریه پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت چگونه پخته میشود؟ یک سری از غذاهای به ظاهرا فست فودی که در رستوران ها عرضه می شود , خمیری دارند که درست کردن آنها اگر چه وقت گیر است ولی با نوع رستورانی آن کلی فرق می کند . پیراشکی هم از همین دست است . شما می توانید بعد از درست کردن این خمیر انواع و اقسام مایه های گوشتی و غیر گوشتی را لای خمیر بگذارید و بپزید و آماده نگه دارید . اگر هم کلا درست خمیر برایتان مشکل است ازخمیرهای آماده استفاده کنید .

مواد لازم برای خمیر پیراشکی گوشت :

  • 4 پیمانه آرد
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه روغن
  • 1/2 پیمانه ماست
  • 1 قاشق سوپ خوری پودر خمیر ترش
  • نمک مقداری
  • 1 پیمانه کره آب شده (یا روغن مایع)
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپ خوری شیر

پیراشکی گوشت

مواد لازم برای داخل پیراشکی گوشت :

  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 1/2 پیمانه جعفری خرد شده
  • 2 عدد سیب زمینی خرد شده
  • 100 گرم پنیر پیتزای رنده شده
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • 3 قاشق سوپ خوری روغن

 

می توانید جهت مشاهده فیلم در آپارات اینجارا کلیک نماید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت :

  1. آرد را داخل کاسه ای بریزید و با نمک مخلوط کنید , وسط آرد را کمی گود کنید . در گودی تخم مرغ ها را بشکنید . پودر خمیر ترش و ماست را به همراه روغن مایع به تخم مرغ اضافه کرده و مواد را با هم خوب مخلوط کنید و ورز دهید .
  2. خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید و به ده قسمت تقسیم کنید . هر قسمت را به اندازه یک پیش دستی باز کنید . روی هر کدام مقداری کره آب کرده یا روغن مایع بمالید و آنها را روی هم بگذارید , بعد خمیر را روی تخته آرد پاشی شده با کمک وردنه باز کنید تا به اندازه یک نان تافتون شود .
  3. دوباره خمیر را رول کنید و از خمیر به اندازه یک نارنگی (80 گرم) جدا کنید و کناری بگذارید . روی هر تکه خمیر را با چاقو یک برش ایجاد کنید و کل خمیرها را کناری بگذارید تا استراحت کنند . در این فاصله گوشتی را آماده کنید .
  4. یک عدد پیاز خرد کنید , به همراه روغن و کمی زرد چوبه تفت دهید تا پیازها طلایی شوند . گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و همراه پیاز داغ و کمی نمک و فلفل تفت دهید . در آخر وقتی گوشت خوب سرخ شد , حرارت را خاموش کرده و جعفری های خرد شده مخلوط کنید . سیب زمینی ها را آب پز کرده و بعد رنده کنید .
  5.  هر قسمت از خمیر را بردارید و کمی باز کنید . در وسط خمیر مقداری از مواد گوشتی بریزید , بعد روی آنها کمی سیب زمینی رنده شده و مقداری پنیر پیتزا بریزید . فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
  6. پیراشکی های آماده شده را روی سینی فر بگذارید و روی آنها زرده رقیق شده با شیر بمالید و به مدت 30 دقیقه حرارت دهید تا آماده سرو کردن شود .

فوت و فن :

این خمیر را می توانید در کیسه های زیپ دار پلاستیکی یا کیسه فریزر قرار داده و بعد از خالی کردن هوای آن به طور کامل , آن را حتی تا دو ماه در فریزر نگهداری کنید . همچنین اگر خمیر سفت بود یک عدد سفیده تخم مرغ به خمیرتان اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید .

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا