آشپزی
طرز تهریه پیراشکی گوشت
فهرست مطالب
پیراشکی گوشت چگونه پخته میشود؟ یک سری از غذاهای به ظاهرا فست فودی که در رستوران ها عرضه می شود , خمیری دارند که درست کردن آنها اگر چه وقت گیر است ولی با نوع رستورانی آن کلی فرق می کند . پیراشکی هم از همین دست است . شما می توانید بعد از درست کردن این خمیر انواع و اقسام مایه های گوشتی و غیر گوشتی را لای خمیر بگذارید و بپزید و آماده نگه دارید . اگر هم کلا درست خمیر برایتان مشکل است ازخمیرهای آماده استفاده کنید .
مواد لازم برای خمیر پیراشکی گوشت :
- 4 پیمانه آرد
- 2 عدد تخم مرغ
- 1/2 پیمانه روغن
- 1/2 پیمانه ماست
- 1 قاشق سوپ خوری پودر خمیر ترش
- نمک مقداری
- 1 پیمانه کره آب شده (یا روغن مایع)
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 قاشق سوپ خوری شیر
مواد لازم برای داخل پیراشکی گوشت :
- 200 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- 1/2 پیمانه جعفری خرد شده
- 2 عدد سیب زمینی خرد شده
- 100 گرم پنیر پیتزای رنده شده
- نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- 3 قاشق سوپ خوری روغن
می توانید جهت مشاهده فیلم در آپارات اینجارا کلیک نماید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت :
- آرد را داخل کاسه ای بریزید و با نمک مخلوط کنید , وسط آرد را کمی گود کنید . در گودی تخم مرغ ها را بشکنید . پودر خمیر ترش و ماست را به همراه روغن مایع به تخم مرغ اضافه کرده و مواد را با هم خوب مخلوط کنید و ورز دهید .
- خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید و به ده قسمت تقسیم کنید . هر قسمت را به اندازه یک پیش دستی باز کنید . روی هر کدام مقداری کره آب کرده یا روغن مایع بمالید و آنها را روی هم بگذارید , بعد خمیر را روی تخته آرد پاشی شده با کمک وردنه باز کنید تا به اندازه یک نان تافتون شود .
- دوباره خمیر را رول کنید و از خمیر به اندازه یک نارنگی (80 گرم) جدا کنید و کناری بگذارید . روی هر تکه خمیر را با چاقو یک برش ایجاد کنید و کل خمیرها را کناری بگذارید تا استراحت کنند . در این فاصله گوشتی را آماده کنید .
- یک عدد پیاز خرد کنید , به همراه روغن و کمی زرد چوبه تفت دهید تا پیازها طلایی شوند . گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و همراه پیاز داغ و کمی نمک و فلفل تفت دهید . در آخر وقتی گوشت خوب سرخ شد , حرارت را خاموش کرده و جعفری های خرد شده مخلوط کنید . سیب زمینی ها را آب پز کرده و بعد رنده کنید .
- هر قسمت از خمیر را بردارید و کمی باز کنید . در وسط خمیر مقداری از مواد گوشتی بریزید , بعد روی آنها کمی سیب زمینی رنده شده و مقداری پنیر پیتزا بریزید . فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
- پیراشکی های آماده شده را روی سینی فر بگذارید و روی آنها زرده رقیق شده با شیر بمالید و به مدت 30 دقیقه حرارت دهید تا آماده سرو کردن شود .
فوت و فن :
این خمیر را می توانید در کیسه های زیپ دار پلاستیکی یا کیسه فریزر قرار داده و بعد از خالی کردن هوای آن به طور کامل , آن را حتی تا دو ماه در فریزر نگهداری کنید . همچنین اگر خمیر سفت بود یک عدد سفیده تخم مرغ به خمیرتان اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید .
- تدوین = مجله ایترنتی محبوبترین ها
- منبع = وب سایت کلیشه