اسنک فیله مرغ
مواد لازم :
- 5 عدد فیله مرغ پخته
- 1 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
- 4 شاخه پیازچه
- 1 قاشق سوپ خوری سس خردل
- 20 گرم کره
- 1 قاشق سوپ خوری آب لیموی تازه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- نان بربری به میزان لازم
- 1/2 پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه اسنک فیله مرغ :
1- نان های بربری را به شکل و اندازه دلخواه برش زده و کنار بگذارید .
2- فیله مرغ را نگینی یا خلالی خرد کنید و در ظرفی با جعفری خرد شده و آبلیمو مخلوط کنید تا طعم بگیرد .
3- پیازچه را نگینی ریز خرد کنید و همراه با پنیر پیتزای رنده شده به مرغ اضافه کنید .
نکته: برای برشته کردن اسنک می توانید از ساندویچ ساز هم استفاده کنید .
4- برای طعم دار کردن مواد می توانید کره , سس خردل و نمک و فلفل را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید .
5- روی هر برش نان به مقدار لازم از مواد ریخته و لایه دیگر نان را روی آن بگذارید .
6- دور هر ساندویچ مقداری کاغذ آلمینیوم بپیچید . ساندویچ ها را در قابلمه ای حرارت دهید تا پنیر پیتزا آب شده و نان هم برشته شود .
یه جور دیگه : اگر طعم پیازچه را دوست ندارید می توانید آن را از مواد لازم حذف کنید .
- تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
- منبع : کلیشه