فینگر فود مرغ و ذرت
مواد لازم برای فینگرفود مرغ :
- 100 گرم فیله مرغ
- 30 گرم کره
- 1/8 پیمانه آرد
- 30 گرم پنیر گودای رنده شده
- 1/2 قاشق چایی خوری شکر (به دلخواه)
- 1 عدد تخم مرغ
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
مواد لازم برای فینگرفود ذرت :
- 1 عدد کنسرو ذرت
- 1/2 پیمانه فلفل دلمه ای سبز و قرمز (خرد شده)
- مقداری زعفران دم کرده
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
1- فیله های مرغ را نگینی خرد کرده و با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید . در تابه ای کمی کره بریزید و روی حرارت بگذارید . فیله های مرغ را در کره داغ شده تفت دهید و بعد کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد .
2- آرد و تخم مرغ را مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و در صورت تمایل شکر اضافه کنید . مخلوط را خوب هم بزنید تا به شکل خمیری درآید .
3- تکه های مرغ تفت داده شده را به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه جای مرغ ها به خمیر آغشته شود . در تابه ای کره یا روغن مایه بریزید و روی حرارت بگذارید .
4- یک قاشق از مایه بردارید و در روغن داغ بریزید و سرخ کنید . همه مایه را به همین شکل در روغن تفت دهید . فینگرفودهای آماده را از روغن بیرون آورید و روی آنها پنیر گودای رنده شده بریزید .
5- برای درست کردن فینگرفود ذرت , مایه خمیر را به همان صورت قبل آماده کنید . کنسرو ذرت را به مدت 20 دقیقه بجوشانید . بعد کنسرو را باز کنید و دانه های ذرت را در آبکش بریزد تا آب آنها جدا شود .
6- دانه های ذرت را در خمیر بریزید و فلفل دلمه ای های ریز شده را هم به آن اضافه کنید . برای مزه دار شدن کمی نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید و مثل فینگرفود مرغ آنها را هم در روغن سرخ کنید .
یه جور دیگه : برای مزه دار شدن مایه فینگرفود مقدار سبزیجات معطر خشک هم می توان به خمیر اضافه کرد .
- تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
- منبع : کلیشه