آشپزی
طرز تهیه جعفری قورمه
جعفری قورمه یک خورش خوشمزه و خوش عطر و بوست . خیلی هم راحت و زود درست می شود . وقتی مهمانی سر زده به خانه شما می آید , این خورش بهترین انتخاب برای پذیرایی است . هم زود درست می شود و هم مجلسی و شیک است .
مواد لازم :
- 350گرم گوشت چرخ کرده
- 1عدد پیاز (رنده شده)
- نیم کیلو سبزی (جعفری و تره )
- 3عدد بادمجان قلمی
- نصف استکان آبغوره یا اب نارنج
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه جعفری قورمه :
1- سبزی را پس از شستن , ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید.بعد 1\5 لیوان اب اضافه کنید تا نیم پز شود .
2- گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را کاملا با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید , بعد به صورت کوفته هایی به اندازه ی گردو در آورید و در روغن تفت دهید.
3- بادمجان ها را پوست بگیرید و در روغن سرخ کنید .
4- حالا کوفته ها را به سبزی اضافه کنید و بگذارید کاملا بپزد و خورش جا بیفتد .
5- در آخر بادمجان ها را روی خورش بچشید . بعد از اینکه یکی , دو جوش زد آبغوره را هم اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه در ظرف مورد نظر سرو کنید . این غذا با برنج خورده می شود .
- تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
- منبع : مجله کلیشه