طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات
فهرست مطالب
مواد لازم رول مرغ و سبزیجات :
- 300 گرم فیله مرغ (خلالی خرد شده)
- چند شاخه پیازچه
- 1/2 فلفل دلمه ای رنگی
- نمک , فلفل و زرد چوبه مقداری
- 1 قاشق سوپ خوری سویا سس
- 1/2 قاشق چایی خوری زنجبیل (تازه رنده شده)
- 2 قاشق سوپ خوری روغن
- 2 عدد موسیر خرد شده
- 13 عدد خمیر یوفکا
- 2 عدد هویج (خلالی خرد شود)
- 1عدد سفیده تخم مرغ
طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات :
1- هویج خلالی خرد شده را در کمی روغن تفت دهید , بعد خلال مرغ را اضافه کنید .
2- پیازچه و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و به همراه موسیر خرد شده و زنجبیل رنده شده به آنها اضافه کنید .
3- برای مزه دار شدن زرد چوبه , سویا سس و نمک و فلفل را بیفزایید و مواد را خوب تفت دهید . بعد از پخت مرغ ها تابه را از روی حرارت بردارید .
4- خمیر یوفکا را آماده کنید و به صورت صاف روی سطحی بگذارید . مقداری از مواد را وسط خمیر یوفکا بگذارید و کناره های خمیر را به سفیده تخم مرغ آغشته کنید تا به راحتی به هم بچسبد .
5- حالا شروع به پیچیدن خمیر یوفکا به شکل لوله ای کنید و کناره های آن را به سمت داخل بپیچید تا مواد موقع سرخ کردن بیرون نریزد .
6- رول ها را در روغن سرخ کنید تا آماده شود .
یه جور دیگه : می توانید رول ها را در فر با حرارت 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید که در این صورت چون سرخ نشده اند چربی کمتری دارند .
از کجا بخریم ؟ خمیر یوفکا به صورت بسته بندی در سوپر مارکت های بزرگ و فروشگاه های لوازم قنادی در دسترس است .
- تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
- منبع : کلیشه