خوراکی ضروری زنان سن بالا (۴۰ تا ۵۰ ساله )
فهرست مطالب
میدانید که در هر سنی بدن نیاز به یکسری از ویتامین ها و مواد غذایی دارد؟ شما میدانید که خوراکی ضروری زنان سن بالا شامل کدام خوراکی ها می باشد؟ امروز قصد داریم تا در مجله اینترنتی محبوب ترین ها به بررسی و معرفی خوراکی ضروری زنان سن بالا بپرازیم. در بهترین حالت لازم است تا شما به پزشک خانوادگی خود و یا پزشک تغذیه مراجعه نماید تا با توجه به آزمایشتان و سنتان بهترین مواد غذایی را بهتون معرفی کند اما می توانید از مواد غذایی زیر نیز به اندازه کافی و لازم مصرف نماید.
7 خوراکی ضروری برای بانوان بالای 40 سال!
- کدو تنبل
- گوجه فرنگی
- غلات جوانه زده
- گردو
- روغن زیتون
- ماهی
- تمشک
اگرچه تا قبل از رسیدن به ۴۰ سالگی، کمتر کسی نگران بیماریهای قلبی و سرطان است اما بعد از این سن، خطر ابتلا به این بیماریها و مشکلات مزمن دیگر چند برابر میشود.
سرطان یکی از قاتلان زنان در سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی است و بیماریهای قلبی نیز قاتل شماره دو به شمار میرود. دیابت و سکته مغزی نیز در زنان ۵۰ تا ۶۰ ساله شایع است. با این حال اتخاذ یک رژیم غذایی سالم بعد از سنین ۴۰ سالگی از بسیاری از بیماریهای مزمن میکاهد و منجر به افزایش طول عمر سالم میشود:
1- کدو تنبل
هرگونه سبزی قرمز، زرد، بنفش یا نارنجی و سبزیجات سبز برگ تیره منبع خوبی برای کاروتنوئیدها محسوب میشوند. اما هویجهای نارنجی و کنسرو کدو تنبل را باید فوق ستارههای بتاکاروتن در نظر گرفت.
2- گوجه فرنگی پخته
یک آنتی اکسیدان قدرتمند دیگر به نام لیکوپن با سرطان مبارزه میکند. میوهها و سبزیجات قرمز رنگ مانند گوجه فرنگی، هندوانه، پاپایا، فلفل دلمهای قرمز – منابع خوبی برای لیکوپن هستند. گوجه فرنگی پخته میتواند کمک بیشتری به بدن در جذب هر چه بیشتر این آنتی اکسیدان مفید کند.
3- غلات جوانه زده
جوانه غلات که حاوی سبوس، جوانه و اندوسپرم هستند، یکی از معدود منابع غذایی برای توکوترینولها، نوعی از ویتامین E که ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای مغزی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر را کاهش دهد، محسوب میشوند.
4- گردو
اسیدهای چرب غیر اشباع چند پیوندی که در گردو یافت میشوند ممکن است به محافظت از شما در برابر بیماری کمک کنند. مغزهای خوراکی مانند گردو و دانههای دیگر نیز منابع خوبی برای این اسیدهای چرب سالم هستند.
5- روغن زیتون
در شرایطی که روغن سویا و روغن آفتابگردان منابع خوبی برای این اسیدهای چرب هستند، اما روغن زیتون بهترین گزینه در این زمینه است.
6- ماهی سالمون
ماهی یکی از اجزای اصلی رژیم مدیترانهای است و در شرایطی که بیشتر انواع ماهی برای سلامت انسان مفید هستند، اما ماهیهای چرب مانند سالمون بیشترین فایده را برای سلامت قلب ارائه میکنند. از دیگر ماهیهای چرب میتوان به ساردین، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و قزل آلای دریاچهای اشاره کرد.
7- تمشک
مشکلات مرتبط با گوارش نادرست با انواع بیماریهای خودایمنی مرتبط با التهاب که زنان را از اواسط عمر خود تحت تاثیر قرار میدهند، پیوند خورده است. کمبود فیبر غذایی بخشی از مشکل محسوب میشود. میزان مصرف توصیه شده روزانه فیبر ۲۰ تا ۳۰ گرم است. در میان میوهها، تمشک از نظر محتوای فیبر یک گزینه عالی محسوب میشود. یک فنجان تمشک حاوی هشت گرم فیبر است.
مطالب مرتبط:
تدوین= مجله آشپزی محبوب ترین ها