آشپزی

برانیز شکلاتی با مغز گردو

برانیز شکلاتی با مغز گردو یکی از محبوب ترین ها ی کیک برای آنهایی است که عاشق شکلات هستند. حالا تصور کنید داخل آن گردو هم ریخته باشند. چه می شود؟ پختن این کیک برای شمایی که اهل کیک پزی هستید مثل آب خوردن است. با ما همراه باشید تا در ادامه به شما طرز تهیه برانیز شکلاتی با مغز گردو را بگوییم.

مواد لازم تهیه برانیز شکلاتی با مغز گردو :

 

  1. 150 گرم آرد
  2. 1/2 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر
  3. 175 گرم شکلات تلخ
  4. 90 گرم شکر
  5. 120 گرم کره
  6. 3 عدد تخم مرغ
  7. 1/8 قاشق چایی خوری وانیل
  8. 3 قاشق سوپ خوری سر پر پودر کاکائو
  9. 1/4 پیمانه مغز گردوی خرد شده

مواد لازم برای روی کیک :

  • 100 گرم شکلات شیری
  • 3 قاشق سوپ خوری مایع
  • مقداری چیپس شکلاتی برای تزئین

طرز تهیه برانیز شکلاتی با مغز گردو :

  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب کیک را که در اینجا مستطیل شکل و با اندازه 30*20 سانتی متر است آماده کرده، کف و دیواره آن را با کاغذ روغن بپوشانید.
  2. آرد را با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید. تا شکلات و کره آب می شوند، مخلوط را هم بزنید. پس از این که مخلوط یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید.
  3. تخم مرغ ها را شکسته و در ظرف بریزید. بعد وانیل را اضافه کرده و با همزن خوب بزنید تا یکدست شود. وسط مخلوط آردی را گود کرده، مایه شکلات و تخم مرغ را در آن ریخته و با همزن مواد را با هم مخلوط کنید.
    نکته : باید مواد کاملا یکدست شود که آرد گلوله گلوله نماند و مایه کیک برانیز آماده شود.
  4. حالا مغز گردو را به ماه کیک افزوده و آن را در قالب بریزید. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 25 دقیقه حرارت دهید تا بپزد. در آن فاصله مواد رویه کیک را آماده کنید.
  5. شکلات شیری را با روغن در ظرفی ریخته و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا شکلات آب شود. مخلوط را دائم هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط را کناری بگذارد تا از حرارت بیفتد. کیک که پخت، آن را از فر بیرون آورده و با مواد رویه تزئین کنید.

    نکته : بهتر است بعد از خشک شدن کیک آن را برش زده و با مواد شکلاتی خنک شده و چیپس شکلاتی تزئین کنید .

از کجا بخریم ؟

شکلات شیری و شکلات تلخ را به صورت بسته بندی شده با وزن ها مختلف از فروشگاه هایی که لوازم قنادی می فروشند، تهیه کنید.

 

بیشتر بخونید
اسنک هلندی

مطالب مرتبط:

  • تدوین مجله آشپزی محبوب ترین ها
4.8/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا