
آشپزی
پاستا پوتانسکا
فهرست مطالب
پاستا پوتانسکا نوعی ماکارونی است که با سبزیجات طعم دار سرو می شود. اگر گیاه خوار هستید, این پاستا پوتانسکا را می توانید با انواع و اقسام سبزیجات مورد علاقه تان بپزید; هم خوشمزه است هم نسبت به دیگر ماکارونی ها کم کالری.
مواد لازم برای تهیه پاستا پوتانسکا 4 نفر :
- 500 گرم پاستای گندم (سبوسدار)
- 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- 1 عدد پیاز متوسط
- 3 حبه سیر
- 1/4 قاشق چایی خوری پودر فلفل چیلی
- 2 پیمانه پوره گوجه فرنگی
- 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- چند عدد زیتون سیاه بدون هسته
- 2 قاشق سوپ خوری ریحان سبز خرد شده
- 1 قاشق سوپ خوری کیپرز
- نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پاستا پوتانسکا :
- در یک تابه بزرگ روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید .
- سیر را ریز خرد کنید . پیاز را هم پوست کنده و ریز خرد کنید . آنها را در تابه به روغن زیتون اضافه کنید و تفت دهید . هنگام سرخ شدن سیر و پیاز پودر فلفل را اضافه کنید . برای نرم شدن پیاز 5-3 دقیقه کافیست .
- حالا پوره گوجه فرنگی و رب گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوجه روی حرارت بخار شود .
- زیتون ها را حلقه حلقه برش بزنید و همراه با دانه های کیپرز و ریحان خرد شده به تابه اضافه کنید .
- حرارت را ملایم کنید و حدود 20-15 دقیقه صبر کنید تا مواد داخل تابه به شکل سس درآیند . حالا با افزودن نمک و فلفل (به دلخواه) سس را مزه دار کنید .
- در قابلمه ای آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت بگذارید . آب که جوش آمد پاستا را اضافه کرده و صبر کنید تا خوب نرم شود . پاستا پوتانسکا پخته شده را آبکش کرده و به تابه سس اضافه کنید و خوب با مواد داخل تابه هم بزنید و مخلوط کنید . حالا غذا برای سرو آماده است .

- فوت و فن : برای پوره کردن گوجه فرنگی آن را در مخلوط کن به شکل له شده و نرم در آورید .
- یه جور دیگه : به جای پودر فلفل چیلی می توانید از فلفل تازه تند هم استفاده کنید .
- از کجا بخریم ؟ کیپرز (Capers) دانه های گیاهی است که معمولا برای مزه دارکردن و تزئین غذاها استفاده می شود . می توانید کیپرز را از فروشگاه های معتبر و سوپر مارکت ها به صورت کنسرو خریداری کنید
- تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
- منبع : کلیشه