محل تبلیغ شما
آشپزی

طرز تهیه کیک توت سیاه

طرز تهیه کیک توت سیاه

طرز تهیه کیک توت سیاه

تا ظاهر یک کیک خوش قیافه و هیجان انگیز را می بینید به این فکر نکنید که حتما این را یک شیرینی پز حرفه ای یک قنادی معروف شهر پخته است . کیک های اسفنجی را بپزید و به روش های مختلف با خامه و میوه های فصل آن را تزئین کنید . پذیرایی از مهمانان با کیک دست پخت خودتان برای مهمان ها هم هیجان انگیز است . در این مقاله طرز تهیه کیک توت سیاه را آموزش می دهیم .

مواد لازم :

  • 1عدد کیک اسفنجی (به قطر 24 سانتی متر )
  • 500 گرم خامه شیرین شده
  • 300 گرم توت سیاه
  • 1پیمانه شیر
  • 1قاشق چایی خوری پودر کاکائو
  • 2 قاشق شکر
  • پاستیل به مقدار کافی

 

طرز تهیه :
1- کیک اسفنجی را که طبق دستور تهیه کرده اید , پس از کمی خنک شدن , از قالب خارج کنید . باز کمی صبر کنید تا کیک کاملا حرارتش را از دست بدهد .
2- حالا کیک را به سه قسمت تقسیم کنید . به این ترتیب که با چاقو اره ای یا کاردهای مخصوص تزئین کیک , کیک را از عرض برش طولی بزنید و هر کدام از برش ها را جدا بگذارید .
3- شیر را با پودر کاکائو مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید , حالا با کمک قلم موی آشپزخانه سطح یک لایه از کیک را با شیر کاکائو مرطوب کنید . روی این سطح مرطوب شده را با یک لایه خامه فرم گرفته بپوشانید .
4- لایه دوم کیک را روی خامه گذاشته و باز پس از مرطوب کردن کیک با شیرکاکائو , خامه را روی سطح این لایه از کیک هم پخش کنید . لایه سوم کیک را روی خامه گذاشته و دوباره روی سطح کیک را با شیر کاکائو مرطوب کنید .
5- اطراف و روی کیک را کاملا با خامه فرم گرفته پوشش دهید .
نکته : لایه خامه باید زیاد باشد , طوری که کاردک روی خامه حرکت کند تا سطح کیک کاملا صاف شود .
6- روی سطح کیک را با توت سیاه پوشش دهید . بعد با چند عدد پاستیل به شکل شاه توت نیز جاهایی از کیک را تزئین کنید .

کیک اسفنجی :

مواد لازم برای کیک اسفنجی :

  • 6 عدد تخم مرغ
  • 150 گرم شکر
  • 150گرم آرد سقید
  • 2 قاشق پودر کاکائو
  • 1/8 قاشق وانیل
  • 3 قاشق آب
  • 1 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر

طرز تهیه :
1- تخم مرغها را بشکنید و زرده ها را از سفیده ها جدا کنید . مقدار وانیل را نصف کنید , نیمی از آن را به زرده ها و نیمی دیگر را به سفیده ها اضافه کنید .
2- شکر را هم به دو قسمت تقسیم کنید , نیمی از آن را به زرده افزوده و با همزن بزنید تا کرم مانند شود . آب را هم اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید تا یکدست شود .
3- حالا همزن را شسته و خشک کرده و شروع به هم زدن سفیده ها کنید , آنقدر که سفت و سفید رنگ شده و در صورت برگرداندن کاسه از ظرف نریزد .
4- حالا زرده و سفیده را به آرامی با هم مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید . آرد , بیکینگ پودر و کاکائو را با هم مخلوط کرده و به مایه تخم مرغ اضافه کنید . به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نماند .
5- در قالب مورد نظر ( دایره ای با قطر 24 سانتی متر ) کاغذ روغنی پهن کنید , مایه کیک را در قالب ریخته و ظرف را در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه حرارت دهید .

  • تدوین : گروه آشپزی کلیشه
  • منبع : اختصاصی مجله کلیشه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا