
فهرست مطالب
مواد لازم برای 6 ظرف دسر :
- 2/3 پیمانه شکر
- 400 میلی لیتر یا یک انبه درشت (پودر شده)
- 200 گرم آب انبه
- 1 پیمانه خامه فرم گرفته
- 1 قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین +1 قاشق مربا خوری
- 1/4 پیمانه آب

طرز تهیه دسر انبه :
1- انبه را پوره کرده و در کاسه ای بریزید. شکر را با آب انبه در قابلمه ای کوچک یا شیر جوش ریخته, روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا آب شود. وقتی مایع خوب داغ شد و شکر هم در آب حل شد, قابلمه را از روی حرارت بردارید.
2- در یک ظرف فلزی آب (یک چهارم پیمانه) را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (مثلا بخار کتری) بگذارید و دائم هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود و مایه ای یک دست به دست آید.
3- ژلاتین حل شده را به پوره انبه اضافه کنید. حالا شکر حل شده در آب انبه را هم به ظرف اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید. وقتی مواد کمی خنک شدند نوبت اضافی کردن خامه فرم گرفته است. آن را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
4- ظرف های مورد نظر را آماده کنید. از مایه دسر در ظرف ها اضافه کنید و آنها را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید. وقتی که دسر خنک و ژلاتین بسته شد, ظرف ها را بیرون آورید و با خامه تزئین و سرو کنید.
همچنین این آموزش طرز تهیه دسر انبه را ببینید: منبع آپارات
فوت وفن :
برای داشتن 400 میلی لیتر پوره انبه , می توانید یک انبه درشت را از پوست و هسته جدا کنید و در دستگاه غذاساز پوره کنید.
یه جور دیگه : به جای استفاده از آب انبه , می توانید از آب جوشیده شده هم استفاده کنید.
از کجا بخریم ؟خامه فرم گرفته را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. آب انبه را هم از سوپر مارکت ها بخری .
- تدوین : گروه محبوب ترین مجله آشپزی
- منبع : کلیشه
لینک های مرتبط
https://yun.ir/78upyc | https://1ea.ir/0qOpvsEn | https://b2n.ir/e20606 | http://iwo.ir/ah05p | |