آشپزی
دسر کدو حلوایی
کدو حلوایی علاوه بر همه خواص مفیدی که دارد , دارای آنتی هیدروکسی , همان اسیدی است که سلول های مرده پوست را برطرف کرده و پوست شما را درخشان می کند . کدو حلوایی سرشار از آنتی اکسیدان هم است که سلامتی بدن را تضمین می کند . همین دو خاصیت کافی است برای این که تا فصل پاییز از فرصت استفاده کرده و با این صیفی پاییزی دسر ها و غذاهای خوشمزه و پرخاصیت بپذید .
مواد لازم :
- 1 پیمانه کدو حلوایی پخته شده
- 1 قاشق سوپ خوری عسل
- 1 قاشق سوپ خوری خامه صبحانه
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- مغز پسته به مقدار لازم برای تزئین
طرز تهیه دسر کدو حلوایی :
1 – کدوی پخته را در ظرفی ریخته و با پشت چنگال کمی له کنید تا به شکل پوره در بیاید.
2 – عسل را روی کدوی پوره شده بریزید . دسر را در ظرف های مورد نظر ریخته و روی آن را با خامه , مغز پسته و دارچین تزئین کنید .
نکته : بهتر است این دسر را سرد سرو کنید .
تدوین= مجله آشپزی محبوب ترین ها