آشپزی

دسر کدو حلوایی

کدو حلوایی علاوه بر همه خواص مفیدی که دارد , دارای آنتی هیدروکسی , همان اسیدی است که سلول های مرده پوست را برطرف کرده و پوست شما را درخشان می کند . کدو حلوایی سرشار از آنتی اکسیدان هم است که سلامتی بدن را تضمین می کند . همین دو خاصیت کافی است برای این که تا فصل پاییز از فرصت استفاده کرده و با این صیفی پاییزی دسر ها و غذاهای خوشمزه و پرخاصیت بپذید .

مواد لازم :

  • 1 پیمانه کدو حلوایی پخته شده
  • 1 قاشق سوپ خوری عسل
  • 1 قاشق سوپ خوری خامه صبحانه
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • مغز پسته به مقدار لازم برای تزئین

طرز تهیه دسر کدو حلوایی :

1 – کدوی پخته را در ظرفی ریخته و با پشت چنگال کمی له کنید تا به شکل پوره در بیاید.

2 – عسل را روی کدوی پوره شده بریزید . دسر را در ظرف های مورد نظر ریخته و روی آن را با خامه , مغز پسته و دارچین تزئین کنید .

بیشتر بخونید
لیست بهترین رستوران های کیش

نکته : بهتر است این دسر را سرد سرو کنید .

تدوین= مجله آشپزی محبوب ترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا