آشپزی

خوراک ایرلندی

خوراک ایرلندی غذایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سطح جهان است که هم اکنون طرز تهیه آن را آموزش می دهیم

مواد لازم :

  • 1 کیلوگرم گردن گوساله خرد شده
  • 100 گرم جو
  • 4 عدد سیب زمینی متوسط درشت خرد شده
  • 3 عدد هویج خرد شده
  • 3 عدد پیاز متوسط خرد شده
  • 3 عدد برگ مو
  • 2 قاشق چایی خوری پودر آویشن
  • 1 لیتر آب گوشت
  • 1/3 پیمانه آرد
  • یک مشت جعفری خرد شده
  • نمک , فلفل و کره به مقدار دلخواه

طرز تهیه :
1- ابتدا گوشت را در آرد بغلتانید , سپس کره را درون قابلمه ریخته و با درجه ملایم کمی حرارت دهید . حالا تکه های گوشت را داخل آن تفت دهید .
2- پیاز , جو , آویشن و برگ مو را اضافه کنید . آب گوشت را هم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید جوش بیاید و به مدت 45 دقیقه با شعله کم آرام آرام بجوشد .
3- هویج و سیب زمینی ها را هم به غذایتان اضافه کنید و باز بگذارید مراحل پخت 45 دقیقه دیگر با شعله کم طول بکشد .
4- نمک و فلفل را اضافه کنید , غذا را در ظرفی مناسب بکشید و با مقداری جعفری خردشده تزئین کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا