
آشپزی
اسنک گوشت چرخ کرده و تره فرنگی
اسنک گوشت چرخ کرده و تره فرنگی چگونه درست می شود؟ در این مقاله طرز تهیه اسنک گوشت چرخ کرده و تره فرنگی را به شما کاربران محبوب ترین مجله اینترنتی آموزش می دهیم. امیدواریم مفید واقع شود…
مواد لازم اسنک گوشت چرخ کرده و تره فرنگی :
- 100 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- 3 شاخه پیازچه خرد شده
- 1 قاشق سوپ خوری سر پر جعفری ریز شده
- 4 قاشق سوپ خوری تره فرنگی
- 2 قاشق سوپ خوری خامه
- 6-4 ورق پنیر پیتزای ورقه ای
- نان تست به تعداد کافی
- نمک و فلفل مقداری

طرز تهیه اسنک گوشت چرخ کرده و تره فرنگی :
1- پیاز را پوست کنده , خلالی خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن تفت دهید . گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید .
2- گوشت آماده شده را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود , بعد پیازچه را خرد کرده و به همراه جعفری به آن اضافه کنید .
3- تره فرنگی را هم به صورت حلقه های نازک ببرید و همراه با خامه به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوط کنید .
4- روی یک لایه نان تست مقداری از مواد بگذارید , بعد یک ورق پنیر پیتزا گذاشته و ساندویچ آماده را در ساندویچ ساز بگذارید تا برشته و پنیرش آب شود .
یه جور دیگه : به جای استفاده از دستگاه ساندویچ ساز می توانید از حرارت فر هم برای آب کردن پنیر پیتزا استفاده کنید . فقط کافی است ساندویچ را در فر , با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد چند دقیقه حرارت دهید .
- تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
- منبع : کلیشه