ژله با میوه های تابستانی
فهرست مطالب
مواد لازم برای تهیه ژله با میوه های تابستانی:
- 1 لیوان آب
- 10 گرم پودر ژلاتین (معادل 1 قاشق سوپ خوری)
- 100 گرم شکر
- اسانس به دلخواه (چند قطره)
- از هر نوع میوه تابستانی یک عدد
- (سیب , شاه توت , شلیل , هلو , زرد آلو و … )
طرز تهیه ژله با میوه های تابستانی :
1- میوه ها را بشویید و پوست و هسته آنها را جدا کرده و به اندازه دلخواه خرد کنید و کناری بگذارید .
2- آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد . شکر و ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید . همین که ژلاتین وشکر در آب حل شدند مخلوط را از روی حرارت بردارید و اسانس مورد نظر را اضافه کنید .
3- قالب دسر را با کمی روغن چرب کنید و میوه های خرد شده را داخل آن بچینید . مایه ژله آماده شده را روی میوه ها بریزید و قالب را در یخچال بگذارید .
4- دسر برای بسته و سفت شدن شدن به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال بماند . بعد از این مدت برای درآوردن دسر از قالب باید ظرفی که می خواهید دسر را در برگردانید کمی خیس کنید و بعد دسر را برگردانید .
فیلم آموزشی طرز تهیه ژله با میوه های تابستانی را از دست ندید:
منبع ویدئو در آپارات
یه جور دیگه :
می توانید از یک نوع میوه فصل در این دسر استفاده کنید که در این صورت ژله یک میوه را دارید غیر این صورت از اسانس همان میوه یا آبمیوه هم می توانید در ژله استفاده کنید .
انواع مدل ژله با میوه های تابستانی
انواع مدل ژله با میوه های تابستانی
انواع مدل ژله با میوه های تابستانی
- تدوین : گروه آشپزی مجله اینترنتی محبوبترین ها
- منبع : کلیشه