طرز تهیه کیک فندق و زرد آلو
مواد لازم :
- 175 گرم روغن
- 100 گرم آرد سفید
- 50 گرم فندق خام
- 2 ق س آب
- 175 گرم پودر قند
- 50 گرم نشاسته سفید
- 3 عدد تخم مرغ
- 200 گرم زرد آلوی تازه خرد شده
طرز تهیه :
1- در یک کاسه پودر قند و روغن را ریخته و با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید رنگ شود .
2- تخم مرغ ها را در کاسه جدا شکسته و با همزن بزنید . حالا تخم مرغ ها را به کاسه روغن و پودر قند اضافه کرده و دوباره به به هم زدن ادامه دهید .
3- فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد , معادل 350 درجه فارنهایت روشن کنید . فندق ها را در فر ریخته , به مدت 3-2 دقیقه حرارت دهید و بعد سینی را بیرون آورید .
4- پس از آن که فندق ها کمی خنک شدند , پوست آنها را جدا کرده و با همراه نشاسته در دستگاه مخلوط کن بریزید و پودر کنید .
5- نشاسته را به همراه آرد به مخلوط بالا اضافه کنید . آب را هم بیفزایید و حالا مواد را با لیسک به آرامی مخوط کنید . زرد آلوها را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرد آلو های خرد شده به خوبی در همه جای مایه کیک پخش شوند .
6- قالب مخصوص کیک را آماده کرده و کاغذ روغنی بیندازید . روی کاغذ روغنی را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید .
7- قالب را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت دهید تا خوب بپزد . بعد از این مدت قالب را از فر بیرون آورید تا کیک کمی خنک شود , سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته و به شکل دلخواه برش بزنید .
با زرد آلو درد نکشید !!!
زرد آلو اگر یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستان نباشد , حتما یکی از خوشمزه ترین ها و البته پر خاصیت ترین هاست . محققان تغذیه معتقدند زرد آلو اسید سالیسیلیک دارد که ضد باکتری و عفونت است . اخیرا هم ثابت شده که تعداد زیادی کاروتنوئیدهای دیگر مثل کورستین در زرد آلو وجود دارد . این مواد متعلق به گروه بزرگی از مواد بیواکتیو هستند و می توانند از مواد غذایی , مواد درمانی بسازند و غشای مخاطی را نو سازی کنند . اسید سالیسیک همچنین برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است . پس تا می توانید و زرد آلو هست , زرد آلو بخورید.