آشپزی
اشترودل گوشت چطوری درست کنیم؟
فهرست مطالب
اشترودل گوشت یک غذای اتریشی سبک و خوشمزه برای مسافرت و پیک نیک است و البته در مهمانی ها نیز می توانید از آن استفاده کنید .
مواد لازم برای تخمیر اشترودل گوشت:
- 250 گرم آرد سفید
- 2 قاشق سوپ خوری شیر
- ¼ قاشق چای خوری بهبود دهنده
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع
- نمک و فلفل مقداری
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1 عدد گوجه فرنگی
- 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- 3 قاشق سوپ خوری پنیز پیتزای رنده شده
- 1 قاشق سوپ خوری روغن
مواد لازم برای داخل اشترودل :
- 250 گرم گوشت چرخ کرده
- 100 گرم قارچ
مواد لازم برای روی خمیر :
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 قاشق سوپ خوری شیر
طرز تهیه اشترودل گوشت :
- ابتدا برای درست کردن خمیر , تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با چنگال هم بزنید . آرد را کم کم اضافه کرده و با تخم مرغ مخلوط کنید . روغن مایع و بهبود دهنده را افزوده و با دیگر مواد مخلوط کنید . حالا نوبت اضافه کردن شیر است . آن را کم کم به مواد بیافزایید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود .
- خمیر را در کیسه پلاستیکی گذاشته و در ظرف دربسته به مدت یک ساعت کناری بگذارید تا استراحت کند .در این فاصله که خمیر ور می آید , مواد داخل اشترودل را آماده کنید . قارچ ها را ریز خرد کنید و در تابه ای با حرارت زیاد تفت دهید تا آب نداشته باشد .
- گوجه فرنگی را ریز نگینی برش بزنید . پیاز را هم ریز کنید . تابه ای را روی حرارت گذاشته , گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگش قهوه ای شود . روغن و پیاز را اضافه کرده و همراه گوشت تفت دهید . حالا گوجه فرنگی را اضافه و بعد از چند دقیقه رب و نمک و فلفل را بیافزایید .
- تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شوند . وقتی مواد خوب خنک شدند پنیز پیتزای رنده شده را افزوده و با مواد مخلوط کنید .
- حالا خمیر آماده را از کیسه بیرون بیاورید و با وردنه باز کنید تا به قطر نیم سانتی متر باز شود و مستطیل هایی با اندازه 6*10 سانتی متر برش بزنید.
- از مایه داخل اشترودل مقداری برداشته و در وسط خمیر بگذارید . دو طرف خمیر را روی هم آورده و آن را ببندید . روی سطح خمیر را با چاقو برش ایجاد کنید .
- همه مواد را به همین صورت داخل خمیر گذاشته و به شکل اشترودل درست کنید . فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود .
- اشترودل های آماده را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید بگذارید . به یک عدد زرده تخم مرغ شیر اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید . بعد با قلم موی آشپزخانه از این مایع روی سطح اشترودل ها بمالید .
- سینی را در فر به مدت 20 – 30 دقیقه حرارت دهید تا روی اشترودل ها طلایی و خوشرنگ شود. بعد از این مدت فر را خاموش کرده، سینی را بیرون بیاورید تا اشترودل ها از حرارت بیفتد و بعد سرو کنید .
- تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
- منبع : کلیشه