آشپزی

طرز تهیه سس سالسا

سس سالسا در گروه سس های تند قرار دارد . سس سالسا انواع مختلفی دارد که در این مقاله طرز تهیه یک نوع خاص را آموزش می دهیم .

 

مواد مورد نیاز طرز تهیه سس سالسا :

  • پیاز قرمز 1 عدد خرد شده
  • پیاز سفید 2 عدد خرد شده
  • فلفل قرمز 1عدد خرد شده
  • گوجه فرنگی 3 کیلو
  • پودر سیر 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز یک و نیم قاشق غذا خوری
  • زیره سبز پودر شده یک و نیم قاشق چایخوری
  • گشنیز 4 قاشق غذا خوری خرد شده

 

طرز تهیه :

برای تهیه سس سالسا باید مواد را طوری خرد نمود که بعد از درست شدن سس قابل تشخیص باشد. ابتدا در قابلمه بزرگی آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید بعد از آن گوجه فرنگی ها را در آب قرار دهید تا پوست آنها نرم شود،پس از ده دقیقه گوجه ها را از داخل آب در بیاورید و پوست آنها را جدا کنید ،گوجه ها را از وسط نصف نموده و تخم های آن را جدا نمایید و نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی های خرد شده را با پودر سیر، آبلیمو، نمک، فلفل و زیره داخل ماهی تابه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پیازهای قرمز ،سفید،فلفل و گشنیز را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد جوش بزند تا اندازه ای که سبزیجات نرم شوند و مخلوط فرم بگیرد.سس خنک شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید . این سس را می توانید با چیپس استفاده کنید .

بیشتر بخونید
اشترودل گوشت چطوری درست کنیم؟

 

گردآوری و تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی

منبع : groohashpazi

رای post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا