آشپزی

اسنک هلندی

مواد لازم برای 4 عدد ساندویچ :

  • 100 گرم فیله مرغ (خلالی خرد شود)
  • 1 عدد سیب زمینی پخته
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 8 عدد نان تست
  • 25 گرم کره نرم شده
  • 1 عدد گوجه فرنگی (حلقه شود)
  • 4 عدد پنیر گودای ورقه ای
  • 1 حبه سیر
  • پنیر پیتزای رنده شده به مقدار لازم
  • 4 عدد پنیر تست ورقه ای
  • نمک , فلفل سفید و زرد چوبه مقداری
  • کمی روغن
  • چند برگ ریحان برای تزئین
  • کمی فلفل دلمه ای رنگی برای تزئین

طرز تهیه اسنک هلندی :
1- پیاز خرد شده را در روغن سرخ کرده , به آن کمی زرد چوبه اضافه کنید و فیله های مرغ خلالی شده را هم به پیاز بیفزایید و خوب تفت دهید تا بپزند . بعد از پخت , کناری بگذارید تا حرارتشان را از دست بدهند .
2- سیب زمینی پخته را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید . سیب زمینی و نمک و فلفل را هم به تابه مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید . سیر را رنده کرده و همراه پنیر پیتزای رنده شده به دیگر مواد اضافه کرده و مخلوط کنید .
3- نان های تست را روی سطح صافی بگذارید , روی آنها کمی کره بمالید و مقداری از مواد را روی آن بگذارید . روی مواد دو تکه گوجه فرنگی حلقه شده گذاشته و بعد یک ورقه پنیر گودا روی مواد بگذارید .
4- روی مواد را با یک برش نان تست بپوشانید . ساندویچ آماده را در دستگاه ساندویچ ساز بگذارید تا پنیر آب شود . برای سرو , روی نان را با پنیر تست بپوشانید و با برگه های ریحان وفلفل دلمه ای تزئین کنید .

یه جور دیگه : اگر دستگاه ساندویچ ساز ندارید می توانید ساندویچ ها را در تابه چدنی حرارت بدهید یا در فر از پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد حرارت بدهید تا پنیر پیتزا آب شود .

  • تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
  • منبع : کلیشه
5/5 - (1 امتیاز)

بیشتر بخونید
طرز تهیه آش دوغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا