آشپزی

طرز تهیه بورک قاتیقلانان اتلی

رسپی قاتیقلانان اتلی

فهرست مطالب

بورک قاتیقلانان اتلی محبوبترین بورک ترکمنی شاید اسمش کمی سخت به نظر بیاید ولی درست کردنش خیلی سخت نیست  یک غذای کاما سنتی و بومی و خوشمزه. مواد لازم آن چنانی هم ندارد . هر وقت حوصله داشتید می توانید این غذای خوشمزه و مقوی را درست کنید .

مواد لازم برای طرز تهیه بورک قاتیقلانان اتلی :

  • 500گرم گوشت چرخ کرده
  • 2عدد پیاز
  • 200گرم آرد
  • 1عدد تخم مرغ
  • 1پیمانه ماست
  • 1لیوان آب
  • 1قاشق روغن مایع
  • نمک و فلفل به اندازه ی لازم
بورک قاتیقلانان اتلی
بورک قاتیقلانان اتلی

طرز تهیه بورک قاتیقلانان اتلی :

1- ابتدا گوشت را با پیاز , چرخ کرده , نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید .
2- ارد با یک لیوان آب و یک قاشق غذا سوپ خوری روغن مایع و یک عدد تخم مرغ مخلوط کنید تا خمیرتان بدست بیاید .
3- خمیر را به شکل چهار گوش و به اندازه های دلخواه ببرید .
4- حالا یک قاشق از مخلوط گوشت را درون خمیر ها بگذارید و لبه ی آن را به هم بچسبانید .
5- داخل قابلمه ای آب نمک برزید تا جوش بیاید .پس از ان , خمیر ها را به آرامی در داخل آبی که در حال جوشیدن است , گذاشته تا بپزد .

بیشتر بخونید
لیست بهترین رستوران های کیش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا