ساندویچ مرغ و اسفناج
مواد لازم :
- 1 عدد سینه مرغ پخته شده
- 500 گرم اسفناج
- 50 گرم پنیر صبحانه
- 1 عدد پیاز متوسط
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 1 بسته نان تست
- 50 گرم کره
طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج :
1- اسفناج را پاک کنید , بشویید و خرد کرده و بعد بخارپز کنید . پیاز را پوست کنده , شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید .
2- در تابه ای کره ریخته و روی حرارت بگذارید . پیاز را در آن سرخ کنید , بعد اسفناج را هم در کره تفت دهید .
3- برای مزه دار شدن مواد نمک و فلفل را هم اضافه کنید . مرغ پخته شده را هم ریز خرد کرده و به تابه بیفزایید و همراه با مواد تفت دهید .
4- پنیر صبحانه را رنده کرده و به تابه اضافه کنید , بعد تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شود .
5- نان تست را روی سطحی گذاشته , مقداری از مواد را رو نان پهن کنید . بعد برش دیگر نان تست را روی آن گذاشته و به شکل دلخواه برش بزنید .
یه جور دیگه : اگر مرغ را از این ساندویچ حذف کنید یک ساندویچ گیاهی خواهید داشت . می توانید این ساندویچ را در دستگاه ساندویچ ساز برشته کنید .
- تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
- منبع : کلیشه