آشپزی

ساندویچ مرغ و اسفناج

ساندویچ مرغ و اسفناج یک میان وعده سبک و سالم است که هم اکنون طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم

مواد لازم :

  • 1 عدد سینه مرغ پخته شده
  • 500 گرم اسفناج
  • 50 گرم پنیر صبحانه
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 1 بسته نان تست
  • 50 گرم کره

طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج :
1- اسفناج را پاک کنید , بشویید و خرد کرده و بعد بخارپز کنید . پیاز را پوست کنده , شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید .
2- در تابه ای کره ریخته و روی حرارت بگذارید . پیاز را در آن سرخ کنید , بعد اسفناج را هم در کره تفت دهید .
3- برای مزه دار شدن مواد نمک و فلفل را هم اضافه کنید . مرغ پخته شده را هم ریز خرد کرده و به تابه بیفزایید و همراه با مواد تفت دهید .
4- پنیر صبحانه را رنده کرده و به تابه اضافه کنید , بعد تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شود .
5- نان تست را روی سطحی گذاشته , مقداری از مواد را رو نان پهن کنید . بعد برش دیگر نان تست را روی آن گذاشته و به شکل دلخواه برش بزنید .

بیشتر بخونید
اسنک گوشت چرخ کرده و تره فرنگی

یه جور دیگه : اگر مرغ را از این ساندویچ حذف کنید یک ساندویچ گیاهی خواهید داشت . می توانید این ساندویچ را در دستگاه ساندویچ ساز برشته کنید .

  • تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی
  • منبع : کلیشه
رای post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا