آشپزی

طرز تهیه ساندویچ فلافل اصل

چگونه یک ساندویج فلافل اصل درست کنیم؟ فلافل یک غذای خوشمزه جنوبی است که البته خاستگاه آن مصر است و در دیگر کشور های عربی هم طرفدار زیاد دارد. این غذا به خاطر داشتن نخود به عنوان ماده اصلی بسیار مقوی است و در ضمن جزو ارزان ترین فست فودها به حساب می آید. درست است که ماده اصلی آن نخود است ولی آن را هم به روش های مختلف می پزند. با محبوب ترین ها همراه باشید.

موارد لازم تهیه ساندویچ فلافل:

  • 200 گرم نخود آشی
  • 1عدد پیاز متوسط
  • 1عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آویشن و زیره به میزان لازم
  • روغن سورخ کردنی به میزان کافی
  • 2حبه سیر
طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها
طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه ساندویچ فلافل :

  1. نخود ها را در مقداری آب به مدت دو , سه ساعت خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
  2. نخود ها را در آبکش بریزید وبعد از بی آب شدن به همراه سیر چرخ کنید. حالا پیاز را پوست کنده و همراه با نخود و سیر چرخ شده دو بار دیگر چرخ کنید.
  3. مواد را در کاسه ای بریزید. یک عدد تخم مرغ را در همان کاسه بشکنید و با مواد مخلوط کنید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید. اگر می خواهید ادویه اضافه کنید در همین مرحله به مقدار دلخوه بیفزایید.
  4. در تابه ای گود مقدار مناسب روغن بریزید و روی حرارت بگزارید تا داغ شود. از مایه فلافل مقداری بردارید و در دست شکل دهید یا از قالب استفاده کنید.
  5. فلافل های قالب زده را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی هر دو طرف فلافل ها سرخ شد آنها را از داخل روغن بیرون آورید و روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
بیشتر بخونید
اسنک فیله مرغ
طرز تهیه مرحله به مرحله
طرز تهیه مرحله به مرحله

فوت وفن خوشمزه تر شدن ساندویچ فلافل :

اگر نخود ها را به مدت زیاد خیس کنید و در این مدت چند بار آب آنها را عوض کنید بهتر است. بعد از خیس کردن باید چندین بار چرخ شود تا نخود ها پوره و یکدست و ریز شوند.
یه جور دیگه :
بعضی از فلافل تخم مرغ نمی زنند وآن را با ورز دادن زیاد، درست می کنند. پس اضافه کردن تخم مرغ بسته به نظر شماست. برای داخل فلافل می توانید از تخم گشنیز یا جعفری تازه هم استفاده کنید.

 

همچنین بخوانید:

تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی

 

5/5 - (8 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا