
آشپزی
طرز تهیه ترافل خرما و شکلات خوشمزه در 5 دقیقه
فهرست مطالب
تا حالا شده دلتون یه دسر یا میان وعده خوشمزه و راحت بخواد که خودتون بتونید در عرض چند دقیقه تو خونه درست کنیم؟ خب من بهتون ترافل خرما و شکلات رو پیشنهاد میکنم. هم خوشمزس و هم مقوی و هم با ساده ترین وسایل درست میشه. با محبوب ترین ها همراه باشید تا دستور پخت و طرز تهیه ترافل خرما و شکلات رو در ادامه بهتون بگم.
دستور درست کردن ترافل خرما و شکلات
هوا که سرد می شود تمایل به خوردن شیرینی جات به خصوص خرما و شکلات بیشتر می شود. اگر می خواهید با چای عصرانه تان به جا کیک و شرینی چاق کننده و بی خاصیت یک معجون مقوی و مغذی بخورید، ترافل خرما و شکلات و گردو درست کنید. این ترافل برای بچه ها هم بسیار مناسب است.

مواد لازم ترافل خرما و شکلات:
- 750 گرم خرما
- 300 گرم گردو کوبیده شده
- 8/1 قاشق چایی خوری وانیل
- 250 گرم کره
- 300 گرم شکلات تخته ای شیری
- 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع

طرز تهیه ترافل خرما و شکلات و گردو:
- پوست خرما را گرفته و هسته آن را جدا کنید. خرماهای را بدون پوست و هسته را به همراه وانیل و روغن مایع داخل غذاساز بریزد و به شکل پوره ای یکدست در آورید.
- کره را آب کرده، به مخلوط خرما اضافه کرده و خوب هم بزنید. وقتی مایه شیرینی کاملا یکدست شد روی آن را با کیسه فریزر پوشانده و به مدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
- بعد از 15 دقیقه مایه شیرینی را از یخچال بیرون آورده و گردو پودر شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. از مایه شیرینی به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید.
- در یک سینی فویل پهن کنید و گلوله های شیرینی را روی آن بچینید. همه مایه شیرینی را به همین صورت به شکل توپک در آورد و کناری بگذارید. شیرینی های فرم داده را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) آب کرده، شیرینی ها را در آن بغلتانید تا شکلات همه جای شیرینی را بپوشاند.
- شیرینی ها آغشته به شکلات را روی فویل , روی سینی بچینید تا شکلات ها سفت شوند. بعد آنها را در کپسول کاغذی و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

فوت و فن درست کردن ترافل خرما و شکلات خوشمزه خانگی
روش بن ماری به این ترتیب است که شما فقط کافی است که شکلات های تخته ای را داخل کاسه ای فلزی بریزید و کاسه را روی قابلمه حاوی آب که روی اجاق گاز در حال جوشیدن است بگذارید. به این ترتیب شکلات در اثر حرارت بخار آب داخل قابلمه ذوب می شود.
همچنین بخوانید:
- تدوین : محبوب ترین مجله آشپزی